3300 Eger, Zalár u. 1-3.

+36 36 511-777

+36 36 511-776

parkolas@evatzrt.hu

Üdvözöljük!


Ön az EVAT Zrt. parkolási Ügyfélkapu oldalát látja. Ezen a felületen keresztül tájékozódhat folyamatban lévő – 2019. november 30. után keletkezett - parkolási ügye adatairól.

1. Belépés a felületre

Akkor használhatja ezt a felületet, ha a parkolási vétség regisztrálásakor a gépjármű szélvédőjére (a piros zacskóban) kihelyezett fizetési felszólítás nyomtatvány vagy a postai úton kiküldött felszólító levél a birtokában van. Az ezeken a nyomtatványokon található azonosító (7 számjegyű felszólítás szám), illetve az érintett gépjármű forgalmi rendszámának megadásával tekintheti meg az eset részleteit. A belépés után olvassa el részletesen a feltételeket, azok elfogadását követően tud tovább lépni.

A rendezett esetek fényképfelvételeit kizárólag ügyfélszolgálati irodánkban, nyitvatartási időben tudja megtekinteni. Felhívjuk figyelmét, hogy az Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 17/1998. (V. 20.) önkormányzati rendelete alapján: "Aki a parkolót jogosulatlanul használja - parkolójegy vagy parkolási engedély, bérlet, vagy mozgáskorlátozottak részére kiállított parkolási igazolvány nélkül, érvénytelen jeggyel vagy engedéllyel, bérlettel, vagy mozgáskorlátozottak részére kiállított parkolási igazolvánnyal, mobiltelefonos díjfizetés nélkül illetve nem e rendeletben meghatározott módon elhelyezett jeggyel, engedéllyel, bérlettel, vagy mozgáskorlátozottak részére kiállított parkolási igazolvánnyal parkol, pótdíjat köteles fizetni.

2. További információk

A fizető parkolók igénybevételéről további részletes információkat az EVAT Zrt. Parkoló üzemeltetés honlapon talál.